Основні відомості про особливості автоперевезення вантажів: що потрібно знати

Абсолютно незалежну економіку сьогодні знайти важко. Міжнародні зв’язки дозволяють забезпечувати країни необхідними ресурсами, товарами навіть фахівцями. І хтось має їх організувати. Якщо вас цікавлять автоперевезення вантажів за кордон, вам потрібно звернутися до Укрвіпсервісу.

Опис

Укрвіпсервіс — українська компанія, яка займається логістикою та надає послуги митного брокера. Основний напрямок виділити складно. Тут можна замовити автоперевезення вантажів на https://www.uvs.in.ua/ua/mizhnarodni-avtoperevezennya/, замовити авіа, залізничні та морські перевезення, отримати допомогу у проходженні митниці. Отримання деяких документів, послуги портового експедитора, розмитнення авто та багато іншого — далеко не повний перелік послуг компанії.

Фірма існує з 2011 року. За цей час вона успішно завершила 6514 логістичні проекти, оформила 9643 вантажів. Всього 410 постійних клієнтів, а кількість людей, які звертаються до Укрвіпсервісу разово, підрахувати дуже важко. 176 листів подяки, 24 агенти по всьому світу. Компанія працює на результат. Основні напрями – Європа, Америка, Канада, Азія (особливо Китай та Південна Корея), країни колишнього СНД.

Переваги

Укрвіпсервіс — це величезний досвід та напрацьовані роками маршрути. Товар буде доставлений у потрібне місце найкоротшим шляхом, з мінімальними термінами та в повній безпеці. Закордонні перевезення можуть бути безпечними.

Сервіс якісний, професійні співробітники. Це могло бути порожніми словами, якби не сотні задоволених клієнтів. Перечитайте їх відгуки та переконайтесь самі: Укрвіпсервіс — це якість.

Послуги компанії досить різноманітні. Фактично вона займається всім, що стосується міжнародних перевезень: різні види транспорту, оформлення документів, послуги митного брокера. Оскільки все це знаходиться в одному місці, не потрібно бігати дрібними формами в пошуках окремих послуг. Можна замовити все централізовано, у єдиному місці.

Компанія працює лише за договором. Всі послуги прописані зрозумілі чіткої суми. Не виникає несподіваних комісій та додаткових послуг. Ваші права під надійним захистом

Закони змінюються постійно. Немає єдиного постійного склепіння правил, ситуація дуже мінлива. І Укрвіпсервіс в курсі всіх змін законодавства у вибраній галузі. Ваші документи завжди будуть у порядку, а товар завжди перевозиться відповідно до останніх норм.