Головні переваги співпраці з рекрутинговою агенцією VIP HR

З чого складається будь-яка фірма? З людей, які у ній працюють. Грамотний підбір кадрів — справа непроста, і під силу вона не кожному, а погано зібрана команда не зможе повноцінно працювати. Можна заводити цілий відділ HR та читати більше про навчання на https://viphr.com.ua/ua/navchannya/, але допомагає це не завжди. Що ж робити?

Опис

Залишається звернутися до VIP HR. Основне завдання цього агентства – професійний рекрутинг. Перекладіть підбір кадрів на чужі плечі, замовте аутсорс.

Послуги VIP HR досить різноманітні. Агентство допомагає при разовому обігу та укладає довгострокові контракти. Ви можете знайти співробітника терміново, поповнити цілий відділ або укласти договір на аутсорс. Ейчари шукають фахівців різних профілів, у тому числі гранично вузьких.

Одна із затребуваних послуг VIP HR – навчання персоналу. Агентство проводить тренінги для кадрових відділів різних компаній, а також тімбілдінги для рядових співробітників. Це гуртує команду і змушує її працювати як єдиний механізм.

Переваги

VIP HR – це простий та швидкий пошук нових співробітників. Не потрібно переглядати сотні вакансій, викликати кандидатів. Агентство саме підбере точно відповідних вакансії людей, вам залишається лише фінальна співбесіда. Величезна економія сил та часу.

Співробітник не підійшов? Спрацюватись не вийшло? VIP HR надає гарантію на послуги підбору. Якщо ви вважаєте, що фахівець не підходить, агенція безкоштовно підбере заміну.

Гроші це також збереже. Не доведеться створювати власний відділ кадрів, виплачувати зарплати та премії заради двох-трьох співробітників. Набагато вигідніше звернутися до VIP HR.

Рекрутингова агенція працює і із закордонними компаніями. Воно підбере гідних кандидатів зі знанням потрібної іноземної мови та високими професійними навичками.

Співпраця

Ви звертаєтеся до агентства та укладаєте договір. Розповідається яким має бути кандидат, перераховуєте умови вакансії, вимоги, коло обов’язків.

VIP HR піднімає свою базу і переглядає резюме по спеціальності, що цікавить.

Агентство відбирає найкращих кандидатів та влаштовує співбесіду. Відсіває за його результатами всіх, хто не підійшов.

Майбутні співробітники вирушають на зустріч із вами.

Перші кілька тижнів VIP HR стежить за адаптацією нових працівників та сприяє їй. Агентство робить все, щоб люди якнайшвидше влилися в колектив.