Які зовнішні фактори можуть вплинути на точність замірів тензодатчика

В Україні, як і в усьому світі, сьогодні активно використовується ваговимірювальне обладнання найрізноманітнішого цільового призначення. Конструкції з тензометричними датчиками ваги повсюдно використовуються в автомобільних та бункерних вагах, у торгівлі та логістиці. Не виняток і будівництво. Від попередніх моделей ваг, сучасні пристрої з тензометричними датчиками відрізняються підвищеною швидкістю роботи, а також високою точністю вимірювань. Однак подібна чутливість робить тензодавачі дуже делікатними. На роботу можуть вплинути різні зовнішні чинники.

У цій статті ми поговоримо про те, чому важливо підібрати тензометричний датчик вагів з урахуванням особливостей експлуатації.

А купити все для вагового обладнання можна через каталог Keli: https://keli.ua/. Причому ціна вас точно потішить.

Точність тензометричного датчика ваги: ​​як її зберегти

Незважаючи на те, що тензометричний датчик ваг є точним і делікатним пристроєм, на його роботу практично неможливо вплинути, якщо вона відбувається в умовах, на які модель була розрахована спочатку. Відповідати повинні:

  • температурний режим;
  • рівень вологості;
  • напруга в електричній мережі;
  • максимальні навантаження;
  • кількість пилу у робочій зоні;
  • ударні, вібраційні, механічні навантаження

Будь-який з цих факторів здатний вплинути на точність тензометричного датчика і, отже, всього ваговимірювального обладнання, якщо тензодавач не розрахований на такі умови експлуатації.

Купити ваговимірювальне обладнання Keli через каталог в Україні

Якщо ви хочете купити обладнання для вагів, рекомендуємо ознайомитися асортиментом каталогу Keli. Там представлені тензодатчики ваг, які розраховані на різні ваговимірювальні системи та умови експлуатації. При цьому вам не обов’язково самостійно розумітися на всій різноманітності продукції. Завжди можна звернутися до фахівців за порадою у виборі тензометричних датчиків ваги.

Крім цього, Keli пропонує послуги з виготовлення та монтажу вагових систем. Складність і цільове призначення не є важливими, адже компанія вже встигла виконати безліч проектів у різних сферах. Можна замовити ваги із тензометричними датчиками для сільського господарства, промисловості.

Приклади готових робіт представлені на сайті.