Алюмінієві композитні панелі: поняття, переваги та встановка

На сьогоднішній день на продаж надходить велика кількість будматеріалів та оздоблювальних видів сировини. Серед загального числа виділяються композитні алюмінієві панелі. Вони ідеально підходять для обробки приміщень та фасадів будівель. При цьому акп, що випускаються в даний момент, вирізняються ефективністю та високим рівнем якості.

Основні переваги

Серед численних переваг, якими мають алюмінієві композитні панелі, можна відзначити кілька ключових.

  1. Високий рівень якості. Для створення подібних матеріалів використовують лише перевірену та високоякісну сировину. Якщо витратити небагато часу та замовити панелі на /avers.ua/products/alyuminiyevi-kompozitni-paneli , то можна отримати у розпорядження високоякісну продукцію.
  2. Широкий асортимент. На даний момент виробники постачають безліч варіантів, які відрізняються стійкістю, міцністю та привабливим виглядом. Тому кожен споживач зможе легко вибрати той вид матеріалу, що ідеально підійде для активного використання.
  3. Оптимальна вартість. Незважаючи на те, що до складу даного матеріалу входять важливі та якісні компоненти, вартість подібної продукції відносно невисока. Тому її покупку можуть дозволити собі багато хто.

Особливості монтажу

Щоб досягти унікального ефекту, варто правильно виконувати усі монтажні роботи. Для цього потрібно керуватися інструкцією, підготовленою професіоналами.

  1. Спочатку варто нанести на поверхню відповідну розмітку. В обов’язковому порядку потрібно позначати ті місця, де розташовуватимуться кронштейни. Це дозволить у стислі терміни провести монтажні роботи.
  2. По вертикалі розміщується кілька рядів кронштейнів. Вони повинні розташовуватися на відстані 0,4-0,5 м. При цьому ці параметри слід ретельно контролювати.
  3. Що стосується того, на якій відстані можуть розташовуватися кріпильні деталі по горизонталі, то багато в чому залежить від того, наскільки великого розміру композитні панелі обрані для обробки.
  4. Важливо брати до уваги той факт, що одна з частин кронштейна прикріплюватиметься до стіни. Що ж до другої частини, вона буде використовуватися для прикріплення профілю. Все це дозволяє фіксувати панелі дуже міцно.

Якщо планується не тільки встановлення панелей, але й додаткове утеплення, всі дії варто виконувати відповідно до того, які саме матеріали використані для виготовлення. Тільки в цьому випадку можна буде досягти унікального ефекту за короткий термін.