Чому важливо потурбуватися про присутність охорони у багатоквартирному будинку

Багатоквартирні житлові будинки нерідко піддаються незаконним проникненням та зломам. В них завжди великий потік людей, а зайти в під’їзд може не тільки проживаюча, але й стороння особа. І навіть кодові замки не можуть гарантувати цілковитої безпеки. Тому, якщо ви хочете подбати про захист будинку, вам допоможе охоронна фірма в Києві https://peresvit.kiev.ua/uk, яка підбирає безпекові заходи.

Чому важлива охорона у багатоквартирних будинках?

На такий об’єкт може потрапити будь-хто. Часто злочинці під виглядом друзів ваших сусідів, працівників ремонтних бригад чи ж навіть власників квартир проникають в під’їзд. Далі вони шукають квартири, які піддаються зломам.

І можливі такі варіанти, коли сусіди навіть не чують, що в одну з квартир проникли сторонні. Крім того, можливі випадки, коли злочинці підстерігають жертву біля ліфтів чи на сходових клітинках. Тому вам потрібно подбати про охорону багатоквартирного будинку.

Як здійснюється захист об’єкту?

Є два варіанти охорони. Перший – це захист лише власної квартири, коли встановлюється сигналізація та відеоспостереження. Другий – це комплексне забезпечення безпеки всього будинку.

Кращим варіантом буде повноцінна охорона багатоквартирного будинку, адже тоді ви будете впевнені, що на територію не проникнуть сторонні. В неї входять охорона периметру https://peresvit.kiev.ua/uk/oxorona-perimetriv, встановлення технічних засобів та багато іншого.

Як же відбувається охорона?

  1. Спеціалістами перевіряється будинок, враховується його місцезнаходження та кримінальна обстановка.
  2. Визначається територія, яку потрібно охороняти.
  3. Підбираються технічні засоби захисту: сигналізація, пункт пропуску, тривожна кнопка у вахтера, відеоспостереження.
  4. Встановлюються засоби захисту по периметру будинку.
  5. При необхідності використовується фізична охорона.

Важливим є те, щоб будинок перебував під цілодобовою охороною. В такому випадку ви можете бути впевнені в його захисті. Зокрема, це можна реалізувати за допомогою пультової охорони, коли при небезпеці охоронцям надходить сигнал. Також потрібно, щоб був організований правильний пропуск в під’їзд, за що буде відповідати охоронець.

Правильно підібравши охорону багатоквартирного будинку, це можливість захистити свої матеріальні цінності. Але довірятись потрібно лише професіоналам, в противному випадку можливі незаконні проникнення, зломи квартир та крадіжки.