Чому варто зробити вибір на користь обладнання для барбекю від Weber

Компанія Weber займається виробництвом грилів та різних інструментів для барбекю з 1952 року. Її засновник американець Джордж Стівен виготовив перший гриль із морського буя, тому класичні моделі мають сфероподібну форму. Така конструкція дозволяє готувати їжу прямим і опосередкованим способом, коптити рибу та м’ясо. Оптимальний баланс температури та вологості під кришкою запобігає пересушуванню продуктів, зберігаючи їх власну соковитість. Великий вибір якісних та надійних грилів можна знайти у магазині Grill Shop.

Переваги американських грилів Weber

В одному із найвідоміших рекламних роликів компанії грилі «Вебер» були названі «Untouchable», тобто такими, що не потребують нагляду під час приготування. Достатньо розпалити вогонь, викласти сиру їжу на решітку, а через деякий час просто повернутися за готовою. Унікальна система «розумного» грилю сама піклується про підтримання оптимальних показників вологості та температури. Це означає, що користувач звільняється від обов’язку помішувати, перевертати, збризкувати водою.

Усі вироби бренду виготовляються із якісних матеріалів та проходять тестування. За рахунок використання товстостінної низьковуглецевої сталі, що покривається шаром порцелянової емалі, грилі добре витримують високу температуру та не перегорають. Це забезпечує тривалий термін експлуатації навіть при інтенсивному використанні.

Технічні переваги грилів Weber:

  1. Конструкція решітки. Унікальна система GBS дозволяє користуватися різними кухонними аксесуарами, зокрема сковорідками темпан та вок із пароваркою.
  2. Цифровой термометр iGrill. Прилад здатний контролювати температуру одразу чотирьох страв, що знаходяться на грилі, передаючи дані на ваш смартфон.
  3. Система очищення One-Touch. Нижня частина котла має вигляд сталевих пелюсток, що відкриваються одним натисканням, скидаючи попіл до збирача.
  4. Автоматичне розпалювання вугілля. Готування на вугіллі забезпечує приємний аромат і смак їжі з димком. Однак не всі користувачі люблять його розпалювати. Модель Performer Deluxe GBS Gourmet вирішує цю проблему.

Різновиди американських грилів Weber

Газове обладнання «Вебер» дозволяє починати готування без попередньої підготовки. Для розпалювання треба лише повернути вентиль. Прилади можна використовувати на вулиці за будь-якої погоди.

Вугільні грилі достатньо компактні та прості в переміщенні завдяки конструкції з двома колесами. Всі популярні моделі мають опцію регулювання відстані решітки до жару вугілля та тепловідбиваючої кришки.

Електричні грилі – невеликі та зручні прилади, що можуть використовуватись не лише у дворі, а й на балконі, лоджії чи просто на кухні.