Модульні кухні: різновиди, переваги та вибір

Більшість сучасних кухонь належить до модульного типу. Не дивно: переваг у модульних кухонь маса, а недоліків всього два. Перший — дещо обмежений дизайн, хоча велика кількість варіантів на ринку дозволяє цей недолік ігнорувати. Другий — стандартизовані розміри: всі модулі на кухні стандартних габаритів і під нестандартне планування можуть не підійти. В іншому купити модульні кухні на https://lux-mebli.net/ua/g2249844-kuhnya – рішення мудре.

Переваги

Модульна кухня – чудовий вибір для людей без дизайнерської рідкої води. Предмети утворюють єдиний комплект, який чудово виглядає, і мучитися з підбором тумб і шаф не треба. Готова стильна кухня порадує навіть досвідчений погляд, благо кольорів та стилів багато. Чогось по-справжньому оригінального чекати не доводиться, але в рамках заданої програми модулі просто сяють.

Сама концепція модульної кухні дуже зручна і дозволяє настроїти набір під ваші потреби. Просто вкажіть бажані модулі та заберіть зайві. На відміну від кухонного гарнітура, модульна кухня надає таку необхідну гнучкість.

Більшість модульних кухонь виготовлено відповідно до останніх стандартів. Це якісні надійні вироби з міцною фурнітурою та широким функціоналом. Газліфт, кутові кошики, розумні штанги та інші сучасні способи організувати простір – звичайне наповнення модульної кухні.

Зрештою, важлива причина замовити кухні на https://lux-mebli.net/ua/g6021559-modulni-kuhni — бажання вбудувати в тумби та колони побутову техніку. Тут стандартизовані розміри грають у плюс: модульна кухня ідеально підходить для вбудованої техніки.

Різновиди та вибір

Можна виділити кілька типів кухонь:

  1. Лінійні. Розташовуються вздовж єдиної стіни. Відмінний вибір для приміщень середнього розміру.
  2. Дволінійні. Розташовуються вздовж протилежних стінок. Найчастіше зустрічаються у великих приміщеннях.
  3. Кутові – Г-подібні, рідше П-подібні. Г-подібна кухня відмінно підходить для маленьких кімнат, це найпопулярніший вибір. П-подібні, навпаки, добре почуваються у великих приміщеннях. Іноді такі кухні поєднані з барною стійкою.
  4. Острівні. Частина шаф і тумб знаходиться біля стіни, а стільниця посеред приміщення. Модний варіант, що дозволяє підійти до робочого простору з усіх боків. Ідеальний для справжніх фанів готування.

Перш ніж вибрати ідеальні меблі, виміряйте габарити приміщення. І не забудьте про стиль. Подивитися кухні на https://lux-mebli.net/ua/g41840920-tsilni-kuhni і ви вразитеся, наскільки різними вони бувають.