BudMall Market: великий асортимент будівельних матеріалів за вигідними цінами

Будівництво та ремонт вимагає використання безлічі матеріалів. Ці витрати становлять істотну частину кошторису, потрібно ретельний підбір товарів за вартістю, кількістю та якістю. Щоб придбати усі потрібні вироби та матеріали, свої послуги пропонує будівельний магазин.

Особливості товарів

Група BudMall Market пропонує будівельні матеріали різноманітного асортименту. Будучи дочірньою компанією виробника сухих будівельних сумішей, декоративних штукатурок, фасадних та інтер’єрних фарб, ґрунтовок та клеїв, вона на своєму сайті пропонує великий набір матеріалів та предметів. Серед товарів виділяються такі групи:

  1. Продукція материнської компанії «БУДМІКС», куди входять клеї для плитки та теплоізоляції, грунтовки для поверхонь будь-якого типу, суміші для кладки, штукатурки, стяжки для підлоги, гідроізоляційні та самовирівнювальні суміші, затирання для швів.
  2. Монтажна піна для закладення швів та утеплення.
  3. Пінопласт та екструдований пінополістирол для утеплення стін, перекриттів.
  4. Сітка зі скловолокна.
  5. Будівельні блоки із газобетону.
  6. Дюбелі для термоізоляції.
  7. Гіпсокартонні вироби.
  8. Металевий профіль для монтажу оздоблення або утеплювача.
  9. Сипучі будівельні матеріали.

Компанія працює у Львові, забезпечує доставку будь-яких партій містом, та в радіусі 30 км від нього. Можна забрати продукцію самовивозом оптовим та роздрібним покупцям.

Для вибору можна зайти на сторінку товару, ознайомитись з фотографіями, прочитати опис та технічні характеристики. При необхідності менеджери дадуть детальну, вичерпну консультацію щодо асортименту, способів придбання та можливості доставки.

Переваги

Завдяки власному виробництву та прямим поставкам покупцю компанія підтримує низький рівень цін на більшість сухих сумішей, які використовуються в будівництві та ремонті. Особливо вигідно купувати гуртовими партіями. Такий варіант доступний для фізичних та юридичних осіб.

Для реалізації пропонуються лише якісні матеріали чи вироби. Їх характеристики перевірені на практиці, користувачі залишають позитивні відгуки про товар і обслуговування в магазині.

Компанія готова виконати замовлення будь-якого обсягу, надасть матеріали та вироби, необхідні для проведення повного ремонту або зведення будівлі з нуля. Організація надає гарантії на всю продукцію.