Із чим носити куртки косухи

Косуха – це стильна шкіряна куртка з блискавкою, яка надає образу недбалого шарму. Це відмінний верхній одяг для весни чи осені. У ній ви будете почувати себе комфортно і практично. Адже в ній дуже зручно і красиво. З її допомогою можна створити велику кількість стильних луків у різних стилях, наприклад граж або стріт стайл, як її можна поєднувати:

Джинси добре підходять до косухи. Щоб виглядати трендово, вибирайте більш вільну посадку, а не занадто обтягуючі моделі. Підійдуть як синього так і чорного кольору. Актуальними будуть джинси з потертостями або дірками. Тож яку сами обрати чоловіча куртка весна осінь залежить тільки від Вас.

З легкими лонгслівом як в обтяжку так і вільного крою, як з довгим так і з коротким рукавом. Так само під косуху можна одягнути топ-бандо і шорти – це відмінний варіант для літа. Легкі сукні, сарафани та сандалії – все це так само гармонійно виглядатиме з косухою і створить легкий недбалий вигляд. Цим і відрізняється ця куртка, бо вона вписується у різноманіття образів і немає чітких правил з чим можно одягати її, а з чим не бажано. Куртка зі шкіри однаково гарно підходить для ділових образів, але якщо додати до неї ремінець і ланцюжки, то це круто дивиться у брутальному недбалому образі з вільними штанами та футболкою.

Зі спідницею в поєднанні з базовою футболкою. Особливо актуальними зараз будуть короткі спідниці, пишні з легкої повітряної тканини під звичайну базову футболку оверсайз. За кольором орієнтуйтеся за власними уподобаннями, але майте на увазі, що зараз у тренді червоний, білий і сірий варений колір. Так що якщо у вас ще немає футболки в такому кольорі, то рекомендуємо вам придбати такий. Футболка має велике значення, бо зазвичай таку куртку не застібають і футболка завжди показує себе, тому вадливо підбирати і футболку під Ваш образ.

У поєднанні з косухою виглядає дуже стильно і красиво. Доповнити цей образ ще грубими черевиками і ви готові до будь-якого заходу. Також не забувайте про аксесуари. Ланцюжки, браслети, годинник-все це буде більш ніж доречно. При чому чим ланцюжків більше і вони будуть різної довжини тим образ буде виглядати яскравіше і цікавіше. Окуляри вибирайте трендові, вони підкреслять почуття вашого стилю і створять правильну портретну зону. З цією курткою окуляри створюють неповторний образ.

Вибирайте те, що вам подобається, та створюйте свій унікальний стиль!