Компанія «МетатронБуд»: опис, переваги та асортимент

Будівництво – справа нелегка. Буквально від кожної деталі залежить підсумкова якість і доводиться бути неймовірно уважною. Будівельні матеріали дуже впливають на кінцевий результат, і це очевидно навіть непрофесіоналу. Чому б не звернутися до профі?

Опис

Будматеріали “МетатронБуд” – це магазин будівельних матеріалів, що існує ще з 1998 року. Усі позиції компанія виробляє особисто, без посередників. “МетатронБуд” вважається лідером харківського ринку будматеріалів, і не дарма. Утримувати свої позиції протягом 20 років — саме собою в умовах сучасного ринку це багато про що говорить. У результаті «МетатронБуд» постачає будматеріали всієї Харківської області.

Переваги

Перераховувати переваги “МетатронБуд” можна довго. Головне – це висока якість продукції. Усі позиції відповідають європейським стандартам, відрізняються надійністю, безпекою та довговічністю. За дотримання технологій будинку, дороги, альтанки та багато інших споруд служать без ремонту десятки років! Різноманітність вироблених будматеріалів теж радує, адже буквально кожен будівельник знайде якісний матеріал до душі.

Є доставка по Харкову та Харківській області. Втім, забрати товар самовивозом також можна.
Оскільки «МетатронБуд» сам виготовляє та продає матеріали, він встановлює дуже демократичні розцінки. Це буквально ціни від виробника, дешевші просто не знайти. До того ж для постійних клієнтів діє гнучка система знижок та акцій. Багато будівельних фірм та бригад Харківської області — постійні партнери «МетатронБуд». Фірма настільки вірить своїм клієнтам, що працює без передоплати!

Новачкам у компанії теж раді — навіть якщо досвіду у будівельній сфері вони не мають. Співробітники фірми «МетатронБуд» проконсультують, допоможуть знайти потрібний матеріал, підкажуть технологію застосування.

Асортимент

«МетатронБуд» продає так багато будматеріалів, що на повний перелік пішов би годинник.

Коротко перерахуємо головне. Магазин продає:

  • червона та біла цегла — надійний універсальний матеріал практично для будь-яких споруд;
  • газо- та піноблоки – легкі, міцні, з хорошим показником теплоізоляції;
  • перегородчасті шлакоблоки – міцний водостійкий будматеріал зі зниженою вагою;
  • бетонні кільця – для колодязів і не тільки;
  • рідкий бетон – основний будівельний матеріал;
  • пісок, щебінь, цемент та інші подібні компоненти;
  • керамзит, який часто використовується як наповнювач для саморобних будматеріалів та основа для сухих стяжок;
  • пиломатеріали відмінної якості.